Sastāvdaļas
- 2 franču bagetes
- 5 olas
- 1/3 glāzes trekna saldā krējuma
- 200 g sīki sagrieztas, ceptas vistas krūtiņas
- 100 g rīvēta Šveices siera
- 100 g sakapātu loku
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Bagetēs, to virsmās izgriež trīsstūri, 2 cm dziļumā, izņem to.
- Bļodā mazliet sakuļ saldo krējumu ar olām, pievieno pārējās sastāvdaļas, pieber sāli, piparus.
- Maisījumu lej izgrieztajās bagetēs, bagetes liek veidnē, kura izklāta ar cepamo papīru.
- Cep 20-25 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Ja nepieciešams, uzber vēl sāli un piparus.
- 5 minūtes atdzesē, tad sagriež un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!