Bagete - laiviņa ar omleti

Bagete - laiviņa ar omleti Foto: Bagete - laiviņa ar omleti

Sastāvdaļas

  • 2 franču bagetes
  • 5 olas
  • 1/3 glāzes trekna saldā krējuma
  • 200 g sīki sagrieztas, ceptas vistas krūtiņas
  • 100 g rīvēta Šveices siera
  • 100 g sakapātu loku
  • sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
  2. Bagetēs, to virsmās izgriež trīsstūri, 2 cm dziļumā, izņem to.
  3. Bļodā mazliet sakuļ saldo krējumu ar olām, pievieno pārējās sastāvdaļas, pieber sāli, piparus.
  4. Maisījumu lej izgrieztajās bagetēs, bagetes liek veidnē, kura izklāta ar cepamo papīru.
  5. Cep 20-25 minūtes, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
  6. Ja nepieciešams, uzber vēl sāli un piparus.
  7. 5 minūtes atdzesē, tad sagriež un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes