Sastāvdaļas
- 2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
- 2 ēdamkarotes mandeļu pulvera
- 4 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu
- 100 g kaltētu dzērveņu
- 50 ml kokosriekstu eļļas
- 6 ēdamkarotes medus
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- 1 glāzi auzu pārslu samaļ, samaisa ar mandeļu pulveri, kokosriekstu skaidiņām un atlikušajām auzu pārslām.
- Pievieno kaltētās dzērvenes, vēlreiz samaisa.
- Nelielā katlā izkausē medu, pievieno kokosriekstu eļļu, samaisa.
- Pievieno auzu pārslu maisījumu - samaisa.
- Masu liek četrstūra veida veidnē, blīvi piespiež ar rokām, liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
- Sagriež batoniņos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!