Auzu pārslu batoniņi ar kaltētām dzērvenēm

Auzu pārslu batoniņi ar kaltētām dzērvenēm Foto: Auzu pārslu batoniņi ar kaltētām dzērvenēm

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes ātri vārāmo auzu pārslu
  • 2 ēdamkarotes mandeļu pulvera
  • 4 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu
  • 100 g kaltētu dzērveņu
  • 50 ml kokosriekstu eļļas
  • 6 ēdamkarotes medus
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. 1 glāzi auzu pārslu samaļ, samaisa ar mandeļu pulveri, kokosriekstu skaidiņām un atlikušajām auzu pārslām.
  2. Pievieno kaltētās dzērvenes, vēlreiz samaisa.
  3. Nelielā katlā izkausē medu, pievieno kokosriekstu eļļu, samaisa.
  4. Pievieno auzu pārslu maisījumu - samaisa.
  5. Masu liek četrstūra veida veidnē, blīvi piespiež ar rokām, liek ledusskapī uz 1-2 stundām.
  6. Sagriež batoniņos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes