Sastāvdaļas
- 100 g sviesta
- 1 glāze cukura
- 2 olas
- 1 glāze auzu pārslu
- 1 glāze miltu
Pildījumam:
- rieksti, sukādes, žāvēti augļi
Pagatavošana
- Bļodā samīca ar dakšiņu sviestu ar cukuru.
- Tad sviestu ar cukuru sakuļ, ar mikseri, viendabīgā masā.
- Pievieno olas un vēlreiz sakuļ.
- Pieber auzu pārslas un vēlreiz samaisa.
- Pievieno pildījumu, samaisa, pievieno miltus, vēlreiz samaisa.
- No iegūtās masas izveido bumbiņas, apviļā miltos, izveido cepumus.
- Cepumus liek veidnē, kas izklāta ar cepamo papīru, kas ieziests ar olīveļļu.
- Veidni liek 200°C temperatūrā, sakarsētā krāsnī, cep 15-20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!