Sastāvdaļas
- 1/2 gl notīrītu zemesriekstu
- 1/2 gl mandeles plāksnītēs
- 1/2 gl valrieksti
- 1/2 gl medus
- 100 g rozīnes
- 100 g žāvētas aprikozes
- 100 g baltas šokolādes
- 100 g melnās šokolādes
- 100 g piena šokolādes
Pagatavošana
- Valriekstus, aprikozes, rozīnes sasmalcināt.
- Sajaukt ar zemesriekstiem un mandelēm.
- Pielikt medu un labi samaisīt.
- Ūdens peldē izkausēt melno šokolādi.
- Ar izkausēto šokolādi nosmērēt kēksu formiņu dibenus.
- Formiņās sadalīt riekstu-medus masu. Ielikt ledusskapī uz 20-30 minūtēm.
- Izkausēt balto un piena šokolādi.
- Cepumus izņem no formiņām.
- Daļu no tiem apliet ar balto šokolādi, daļu ar piena šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!