Austrāliešu siera kūka

Austrāliešu siera kūka Foto: Austrāliešu siera kūka

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 200 g sviesta
  • 1 ēdamkarote želatīna
  • pūdercukurs pēc garšas
  • vanilīns pēc garšas
  • 200 g šokolādes
  • 50 g auzu pārslu cepumu
  • 50 g džema

Pagatavošana

  1. Ar mikseri sakuļ biezpienu, pūdercukuru un mīkstu sviestu, viendabīgā masā.
  2. Pievieno vanilīnu, tievā strūklā pielej, siltā ūdenī izkausētu, želatīnu - sakuļ.
  3. Masu liek veidnē, veidni liek ledusskapī uz 4-5 stundām, kamēr sastingst.
  4. Pamatnei, sadrupina auzu pārslu cepumus, samaisa ar, karstā ūdens peldē, izkausētu šokolādi.
  5. Kūkas traukā ieklāj, ar sviestu ietaukotu, cepamo papīru, no cepumu masas izveido apaļu pamatni, liek traukā un trauku liek ledusskapī uz 1 stundu.
  6. Veidni ar sastingušo biezpiena masu, uz dažām sekundēm liek karstā ūdenī, tad, uzmanīgi izņem no veidnes un liek uz cepumu pamatnes.
  7. Virsmu noziež ar biezu augļu džemu un visu torti noklāj ar siltu, izkausētu šokolādi.
  8. Gatavu torti liek ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes