Sastāvdaļas
- 400 g biezpiena
- 200 g sviesta
- 1 ēdamkarote želatīna
- pūdercukurs pēc garšas
- vanilīns pēc garšas
- 200 g šokolādes
- 50 g auzu pārslu cepumu
- 50 g džema
Pagatavošana
- Ar mikseri sakuļ biezpienu, pūdercukuru un mīkstu sviestu, viendabīgā masā.
- Pievieno vanilīnu, tievā strūklā pielej, siltā ūdenī izkausētu, želatīnu - sakuļ.
- Masu liek veidnē, veidni liek ledusskapī uz 4-5 stundām, kamēr sastingst.
- Pamatnei, sadrupina auzu pārslu cepumus, samaisa ar, karstā ūdens peldē, izkausētu šokolādi.
- Kūkas traukā ieklāj, ar sviestu ietaukotu, cepamo papīru, no cepumu masas izveido apaļu pamatni, liek traukā un trauku liek ledusskapī uz 1 stundu.
- Veidni ar sastingušo biezpiena masu, uz dažām sekundēm liek karstā ūdenī, tad, uzmanīgi izņem no veidnes un liek uz cepumu pamatnes.
- Virsmu noziež ar biezu augļu džemu un visu torti noklāj ar siltu, izkausētu šokolādi.
- Gatavu torti liek ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!