Aukstā zupa

Aukstā zupa Foto: Aukstā zupa

Sastāvdaļas

  • 2 1/2 l ūdens
  • 400 g biešu lapiņas
  • 1 ēdamkarote milti
  • 200 g kartupeļi
  • 200 g bietes
  • 10 redīsi
  • 1 skābs gurķis
  • 200 g tomātu
  • 200 g teļa cepetis
  • 100 g skābā krējuma
  • garšvielas
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Smalki sakapātas biešu lapiņas savāra ūdenī un pievieno garšvielas, pieliek miltu tumi, atdzesē, pieliek novārītus, atdzesētus, gabaliņos sagrieztus kartupeļus un bietes, sagrieztus tomātus, redīsus, gurķus, aukstu sagrieztu teļa cepeti un skābu krējumu.
  2. Biešu lapiņu vieta var lietot arī spinātu un skābeņu lapiņas.
  3. Var likt klāt ari cieti novārītas, sagrieztas olas, ābolus un sarīvētus mārrutkus.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes