Aukstā vistas gaļa pudelē

Aukstā vistas gaļa pudelē Foto: Aukstā vistas gaļa pudelē

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 100 g valriekstu
  • 30 g želatīna
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sāls un garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gaļu liek pannā, nepievienojot nekādas taukvielas, sautē uz lēnas uguns.
  2. Gaļai uzber sāli, piparus, pannai uzliek vāku un turpina sautēt.
  3. Siltā ūdenī izšķīdina želatīnu.
  4. Gaļai jāsautējas vismaz 35 minūtes, gatavu gaļu atdzesē un atdala no kauliem.
  5. Gaļas gabaliņus samaisa ar želatīnu un buljonu, kas izdalījies sautēšanas laikā.
  6. Visu lej plastmasas pudelē, pudeli liek ledusskapī, lai sastingst.
  7. Gaļai pievieno apceptus valriekstus, kopā ar sakapātiem ceptiem sīpoliem vai ķiplokiem.
  8. Kad gaļa sastingusi, uzmanīgi pudeli pārgriež un gaļu izņem.
  9. Šādi gaļu var pagatavot ar dažādām piedevām - dārzeņiem, zaļajiem zirnīšiem un kukurūzu, zaļumiem, dažādiem gaļas veidiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes