Sastāvdaļas
- 1 l ūdens
- 100 g kaltētu baraviku
- 200 g ceptas gaļās
- 2 vārītas olas
- 100 g skābā krējuma
- loki
- dilles
- 200 g svaigu gurķu
- sāls
- cukurs
Pagatavošana
- Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeni un uzbriedina, tajā pašā ūdenī vāra, tad nokāš.
- Baravikas sagriež strēmelītēs, novārījumu atdzesē.
- Gaļas produktus, gurķus un cietas vārītas olas sagriež.
- Lokiem pievieno sāli, saberž, līdz atdalās sula.
- Dilles sakapā.
- Visus sagatavotos produktus sajauc, pārlej ar atdzesēto sēņu buljonu, pievieno krējumu, pēc garšas sāli, cukuru.
- Pasniedzot pārkaisa ar dillēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!