Sastāvdaļas
- 500 g prjaņiku
- 500 ml skābā krējuma
- 2 banāni
- 100 g pūdercukura
- 1 glāze attīrītu riekstu
Pagatavošana
- Pūdercukuru samaisa ar skābo krējumu.
- Prjaņikus sagriež 3-4 mm biezās šķēlītēs.
- Banānus sagriež 1-2 mm biezās šķēlītēs.
- Riekstus sīki sadrupina un grauzdē pannā.
- Lielā bļodā ieklāj pārtikas plēvi, kārtās izkārto prjaņiku un banānu šķēlītes, pamīšus ar skābā krējuma-pūdercukura maisījumu.
- Pārkaisa ar grauzdētajiem riekstiem.
- Ja vēlaties, lai torte būtu sulīgāka, izmantojiet vairāk skābo krējumu.
- Ar rokām blīvi liek kārtas, torti liek ledusskapī uz nakti.
- No rīta bļodu apgriež otrādi, noņem pārtikas plēvi - torte gatava.
- Torti rotā pēc saviem ieskatiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!