Sastāvdaļas
- 1 ½ l ūdens
- 100 g kaltētu baraviku
- 100 g skāba krējuma
- 1 vārīta ola
- 1 gurķis
- sāls
- dilles
- cukurs
- 2 vārīti kartupeļi
Pagatavošana
- Kaltētas baravikas noskalo, pārlej ar remdenu ūdeni, uzbriedina un tajā pašā ūdenī izvāra.
- Baravikas uz sietiņa notecina, tad sagriež.
- Sēņu novārīju atdzesē.
- Olas dzeltenumu kopā ar novārītiem kartupeļiem sarīvē vai izspiež caur sietu.
- Lokiem pievieno sāli, saspiež, līdz atdalās sula, dilles sakapā, gurķus un olu baltumus sagriež mazos kubiņos.
- Visus sagatavotos produktus samaisa, pārlej ar atdzesēto sēņu novārījumu, pievieno krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!