Sastāvdaļas
Biskvītam:
- 4 olas
- 1 glāze cukura
- 1 glāze miltu
Krēmam:
- 1 bundžiņa iebiezinātā piena
- 200 g baltās šokolādes
- 200 g saldkrējuma sviesta
Dekorēšanai:
- kivi
- vīnogas
- banāni
- persiki
Pagatavošana
- Olu baltumus atdala no dzeltenumiem, dzeltenumus saputo ar cukuru.
- Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un visu labi samaisa.
- Atsevišķā traukā ar elektrisko putotāju saputo olu baltumus ar nedaudz cukura. Tad pievieno tos mīklai un viegli visu iecilā.
- Kūkas formu pārklāj ar viegli ietaukotu cepamo papīru un ieklāj tajā mīklu.
- Cep 160°C temperatūrā 25 minūtes.
- Krēms: Balto šokolādi un sviestu izkausē ūdens peldē un sajauc ar iebiezināto pienu.
- Kad biskvīts gatavs, tad atdzesē to un horizontāli sagriež 3 kārtās.
- Pamata biskvītu pārklāj ar daļu krēmu, izkārto persiku šķēlītes un liek nākamo biskvīta kārtu.
- Darbības atkārto, līdz visas sastāvdaļas izlietotas.
- Kūkas virsmu dekorē ar kivi, banānu šķēlītēm un vīnogām.
- Pirms pasniegšanas ievieto ledusskapī uz 2 - 3 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!