Augļi zefīra krēmā

Augļi zefīra krēmā Foto: Augļi zefīra krēmā

Sastāvdaļas

  • 2 zefīri
  • 200 g liesa saldā krējuma
  • 200 g zemeņu
  • 200 g kivi
  • šokolāde

Pagatavošana

  1. Zefīrus salauž gabaliņos, liek blenderī, pielej saldo krējumu.
  2. Sakuļ viendabīgā masā.
  3. Zemenes sagriež gabaliņos.
  4. Kivi nomizo, sagriež gabaliņos.
  5. Traukā liek zemeņu kārtu, pārlej ar krēmu tā, lai zemenes būtu pārklātas.
  6. Virsū liek kivi kārtu.
  7. Pārlej ar krēmu tā, lai kivi būtu pārklāti.
  8. Pārkaisa ar sarīvētu šokolādi.
  9. Desertu var pasniegt uzreiz, vai arī likt ledusskapī uz 1 stundu, un tad pasniegt.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes