Atvērtais pīrāgs ar vistas gaļu un papriku

Atvērtais pīrāgs ar vistas gaļu un papriku Foto: Atvērtais pīrāgs ar vistas gaļu un papriku

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 2-3 ēdamkarotes majonēzes
  • 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • milti
  • tomāti
  • siers
  • vistas gaļa
  • paprika
  • zaļumi pēc garšas

Pagatavošana

  1. Olas, skābo krējumu, majonēzi sakuļ, izmantojot putojamo slotiņu.
  2. Pievieno miltus tik daudz, lai mīklas konsistence kļūtu, kā biezs skābais krējums.
  3. Mīklu lej ietaukotā veidnē, virsū liek pildījumu - iespiest mīklā nevajag.
  4. Pildījumam - vistas gaļu sagriež un cep, pievieno sagrieztu papriku, sutina.
  5. Cepto vistas gaļu un papriku liek uz mīklas, virsū tomātu šķēlītes.
  6. Cep 200°C temperatūrā, kamēr mīkla kļūst zeltaina.
  7. Pēc noteiktā laika, uzkaisa sakapātus zaļumus, uzkaisa rīvētu sieru.
  8. Turpina cept 10 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes