Ātrie vistas gaļas kāpostu tīteņi

Ātrie vistas gaļas kāpostu tīteņi Foto: Ātrie vistas gaļas kāpostu tīteņi

Sastāvdaļas

  • 800 g vistas filejas
  • 250-300 g kāpostu
  • 1 burkāns
  • 2 sīpoli
  • 2/3 glāzes auzu pārslu
  • 1 ola
  • sāls, pipari
  • zaļumi
  • eļļa cepšanai
  • 2-3 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas

Pagatavošana

  1. Kāpostus sīki sakapā, aplej ar verdošu ūdeni.
  2. Vistas fileju, sīpolus, burkānu samaļ gaļas maļamajā mašīnā, samaisa ar kāpostiem.
  3. Maltās vistas gaļas maisījumam pievieno nevārītas auzu pārslas, sāli, piparus, sakapātus zaļumus, olu, visu kārtīgi samaisa.
  4. Ar mitrām rokām, no masas veido kotletes, cep pannā, sakarsētā eļļā, no abām pusēm, kamēr kļūst sarkanīgas.
  5. Gatavo mērci, pārliešanai - skābo krējumu samaisa ar tomātu pastu, pieber sāli, garšvielas, 1 glāzi ūdens, 1 ēdamkaroti majonēzes un 1 ēdamkaroti kečupa, samaisa.
  6. Kotletēm nolej pāri palikušo eļļu un pārlej mērci, uzvāra, samazina uguni un turpina sautēt 25-30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes