Ātrie čebureki

Ātrie čebureki Foto: Ātrie čebureki

Sastāvdaļas

  • 3 lavaša plāksnes
  • gaļa pēc izvēles
  • sīpols
  • sāls, pipari pēc garšas
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Lavaša plāksnes pārgriež uz pusēm.
  2. Gaļu samaļ ar sīpolu, pieber sāli, piparus, ja gaļa ir pārāk sausa, pielej mazliet ūdens.
  3. Uz vienu lavaša pusi plānā kārtiņā uzklāj malto gaļu(aptuveni 1 ēdamkaroti).
  4. Uzliek otru lavaša pusi, ar rokām mazliet piespiež.
  5. Cep sakarsētā pannā, augu eļļā, uz vidējas uguns, no abām pusēm, kamēr rodas sarkanīga garoziņa.
  6. Pārāk daudz eļļas uz pannas nelej, jo tad, čebureki būs pārāk taukaini.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes