Sastāvdaļas
- 800 g konservētu pupu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 ēdamkarote citrona sulas
- saišķītis pētersīļu
- 100 g cieti žāvētas desas
- 2 baltās zivs filejas bez ādas
- sāls
- pipari
Pagatavošana
- Eļļu sajauc ar citrona sulu.
- Pētersīļus sasmalcina, desu sagriež šķēlītēs vai gabaliņos.
- Pupas nokāš, noskalo, sajauc ar pusi sagatavotās mērces, pusi pētersīļu, pievieno desas šķēlītes vai gabaliņus un liek veidnē.
- Virsū kārto uz pusēm pārgrieztas zivs filejas, pārlej otru puses mērci, pārkaisa sāli un piparus.
- Veidni pārklāj ar foliju, liek sakarsētā krāsnī un ~ 200°C temperatūrā cep 10 minūtes.
- Pasniedzot, pārkaisa atlikušos pētersīļus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!