Ātrais zivju sacepums

Ātrais zivju sacepums Foto: Ātrais zivju sacepums

Sastāvdaļas

  • 800 g konservētu pupu
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • saišķītis pētersīļu
  • 100 g cieti žāvētas desas
  • 2 baltās zivs filejas bez ādas
  • sāls
  • pipari

Pagatavošana

  1. Eļļu sajauc ar citrona sulu.
  2. Pētersīļus sasmalcina, desu sagriež šķēlītēs vai gabaliņos.
  3. Pupas nokāš, noskalo, sajauc ar pusi sagatavotās mērces, pusi pētersīļu, pievieno desas šķēlītes vai gabaliņus un liek veidnē.
  4. Virsū kārto uz pusēm pārgrieztas zivs filejas, pārlej otru puses mērci, pārkaisa sāli un piparus.
  5. Veidni pārklāj ar foliju, liek sakarsētā krāsnī un ~ 200°C temperatūrā  cep 10 minūtes.
  6. Pasniedzot, pārkaisa atlikušos pētersīļus.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes