Ātrais rīsu pudiņš

Ātrais rīsu pudiņš Foto: Ātrais rīsu pudiņš

Sastāvdaļas

  • 1 glāze irdenas rīsu putras
  • 3 ēdamkarotes cukura
  • 2 glāzes piena
  • 2 - 3 ēdamkarotes sviesta
  • 3 - 4 olas
  • 0,5 tējkarotes kanēļa
  • rīvēta šokolāde vai šokolādes sīrups - rotāšanai

Pagatavošana

  1. Olas saputo ar cukuru.
  2. Biezputrai pievieno pienu, pēc tam olu masu un samaisa.
  3. Cepamās formiņas iesmērē ar sviestu un viegli izbārsta ar pūdercukuru.
  4. Maisījumu liek formiņās, liek ūdens peldē un cep 180°C grādu temperatūrā 15 - 20 minūtes.
  5. Viegli atdzesē, pārkaisa kanēli un rīvētu šokolādi vai pārlej šokolādes sīrupu un izveido kādu zīmējumu.
  6. Var rotāt arī ar ievārījumu, krējumu vai saldu augļu mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes