Sastāvdaļas
- 200 g makaronu
- 200 g šķiņķa
- 100 g siera
- garšvielas, sāls
- 250 ml piena
- 250 ml ūdens
- augu eļļa veidnes ieziešanai
Pagatavošana
- Veidni ieziež ar augu eļļu.
- Vārītus makaronus izkārto veidnē.
- Šķiņķi sagriež gabaliņos un liek virsū makaroniem.
- Uzber piparus, garšvielas.
- Pienu samaisa ar ūdeni, ja nepieciešams, pieber sāli.
- Pārlej makaroniem, pārkaisa ar rīvētu sieru.
- Veidni pārklāj ar foliju.
- Veidnei jābūt ar pietiekoši augstām malām, lai šķidrums neizšļakstītos.
- Cep sakarsētā krāsnī, 30 minūtes.
- Tad noņem foliju, turpina cept 15-20 minūtes, kamēr izveidojas garoziņa.
- Sacepumu mazliet atdzesē, pasniedz siltu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!