Ātrais ābolu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • 125 g miltu
  • 3 olas
  • 200 g cukura
  • 300 g ābolu
  • 1/2 tējkarotes vaniļas cukura
  • naža gals sodas

Pagatavošana

  1. Olas saputo ar cukuru, sodu līdz masa dubultojas.
  2. Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
  3. Olu masai pievieno izsijātus miltus samaisa uz neliela ātruma.
  4. Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru un viegli ietauko, lej pusi no sagatavotas mīklas, iekšā liek ābolus, atkārtoti lej virsū atlikušo mīklu.
  5. Formu liek sakarsētā cepeškrāsni 190-200°C temperatūrā uz 30-40 minūtēm.

         Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes