Sastāvdaļas
- 125 g miltu
- 3 olas
- 200 g cukura
- 300 g ābolu
- 1/2 tējkarotes vaniļas cukura
- naža gals sodas
Pagatavošana
- Olas saputo ar cukuru, sodu līdz masa dubultojas.
- Ābolus nomizo, izgriež serdes un sagriež plānās šķēlītēs.
- Olu masai pievieno izsijātus miltus samaisa uz neliela ātruma.
- Tortes veidnē ieklāj cepamo papīru un viegli ietauko, lej pusi no sagatavotas mīklas, iekšā liek ābolus, atkārtoti lej virsū atlikušo mīklu.
- Formu liek sakarsētā cepeškrāsni 190-200°C temperatūrā uz 30-40 minūtēm.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!