Sastāvdaļas
- 0,5 kg biezpiena
- 6 ēdamkarotes cukura
- 2 olas
- 6 ēdamkarotes miltu
- piens
- 3/4 tējkarotes sodas
- 4 ēdamkarotes augu eļļas
Krēmam:
- 6 ēdamkarotes cukura
- 0,5 kg trekna skābā krējuma
Pagatavošana
- Biezpienu izberž caur sietu.
- Traukā sajauc cukuru, olas un biezpienu.
- Pievieno miltus, eļļu un sodu, pakāpeniski pievieno pienu un rūpīgi sajauc.
- Mīklas konsistencei jābūt kā pankūku mīklai.
- Biskvītus cep uz pannas, lejot mīklu uz sakarsētas pannas.
- Cep no abām pusēm.
- Pagatavo krēmu - kārtīgi sajauc krējumu ar cukuru.
- Gatavos biskvītus liek vienu uz otra un katru pārklāj ar krēmu.
- Torte gatava pasniegšanai pēc 2 stundām.
- Torti rotā kā vēlās.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!