Sastāvdaļas
- 500 ml skābā krējuma
- 1 glāze cukura
- 1 paciņa želatīna
- 1/2 glāzes auksta ūdens
- 300 g gatava biskvīta
- zemenes
- kivi
Pagatavošana
- Biskvītu nopērk gatavu vai izcep.
- Želatīnu pārlej ar ūdeni un atstāj uzbriest.
- Zemenes un kivi nomazgā, notīra un sagriež.
- Biskvītu sagriež nelielos gabaliņos.
- Skābo krējumu samaisa ar cukuru un sakuļ ar mikseri.
- Uzbriedušu želatīnu uzkarsē karsta ūdens peldē, bet neuzvāra.
- Želatīnu lej skābā krējuma maisījumā, izmaisa.
- Dziļā traukā ieklāj pārtikas plēvi.
- Trauka apakšā ieber mazliet ogu, augļu.
- Virsū ogām, augļiem ber biskvīta gabaliņus.
- Pārlej ar krēmu.
- Tālāk visu liek kārtās.
- Virsmu noklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī, uz 3 stundām.
- Pirms pasniegšanas, noņem pārtikas plēvi un torti izņem no trauka.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!