Ātrā augļu un ogu torte

Ātrā augļu un ogu torte Foto: Ātrā augļu un ogu torte

Sastāvdaļas

  • 500 ml skābā krējuma
  • 1 glāze cukura
  • 1 paciņa želatīna
  • 1/2 glāzes auksta ūdens
  • 300 g gatava biskvīta
  • zemenes
  • kivi

Pagatavošana

  1. Biskvītu nopērk gatavu vai izcep.
  2. Želatīnu pārlej ar ūdeni un atstāj uzbriest.
  3. Zemenes un kivi nomazgā, notīra un sagriež.
  4. Biskvītu sagriež nelielos gabaliņos.
  5. Skābo krējumu samaisa ar cukuru un sakuļ ar mikseri.
  6. Uzbriedušu želatīnu uzkarsē karsta ūdens peldē, bet neuzvāra.
  7. Želatīnu lej skābā krējuma maisījumā, izmaisa.
  8. Dziļā traukā ieklāj pārtikas plēvi.
  9. Trauka apakšā ieber mazliet ogu, augļu.
  10. Virsū ogām, augļiem ber biskvīta gabaliņus.
  11. Pārlej ar krēmu.
  12. Tālāk visu liek kārtās.
  13. Virsmu noklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī, uz 3 stundām.
  14. Pirms pasniegšanas, noņem pārtikas plēvi un torti izņem no trauka.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes