Asi pikantā cūkgaļa

Asi pikantā cūkgaļa Foto: Asi pikantā cūkgaļa

Sastāvdaļas

  • 500 g cūkgaļas
  • 30 g tauki
  • 2 sīpoli
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 ēdamkarote sinepju
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • 1 tējkarote maltu ķimeņu
  • 3/8 l ūdens
  • 1 sasmalcinātu anšova fileju
  • 1 tējkarote kaperu
  • 1 marinēts gurķis
  • 2 ēdamkarotes pārtikas cietes

Pagatavošana

  1. Gaļu noskalo aukstā ūdenī, nosusina, sagriež gabaliņos un apcep karstos taukos.
  2. Pieliek sasmalcinātus sīpolus un ķiplokus.
  3. Nedaudz pasautē, tad pievieno pārējās garšvielas un uzlej verdošu ūdeni.
  4. Katliņam uzliek vāku. Gaļu sautē apmēram 60 minūtes.
  5. Kad gaļa mīksta, pieliek sīki sagrieztu gurķi, smalki sakapātus kaperus un anšovus.
  6. Mērci iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu cieti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes