Sastāvdaļas
- 1 kg kartupeļu
- 3 ēdamkarotes augu eļļas
- 2 tējkarotes maltas paprikas
- 1/8 tējkarotes maltu Kajenas piparu
- sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo, sagriež šķēlītēs - katru kartupeli - 8 daļās.
- Dziļā bļodā samaisa augu eļļu, sāli un garšvielas.
- Liek bļodā kartupeļu šķēlītes, visu samaisa tā, lai eļļas maisījums pārklātu visus kartupeļus.
- Kartupeļu šķēlītes liek veidnē, cep 230°C temperatūrā, 25 minūtes.
- Tad veidni izņem, kartupeļu šķēlītes apgriež otrādi, turpina cept 25-30 minūtes.
- Pasniedz karstas, ar Jūsu mīļāko mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!