Asā tomātu mērce

Asā tomātu mērce Foto: Asā tomātu mērce

Sastāvdaļas

  • 2 daļas sīpolu
  • 1 1/2 daļas ķiploka
  • 1 daļa sinepju
  • 0,6 daļas paprikas
  • 0,3 daļas koriandra
  • 0,2 daļas estragona

Pagatavošana

  1. Sīpolus, ķiploku, estragonu taukos apcep, izrīvē caur sietu un sajauc ar sinepēm, sasmalcinātu aso papriku un koriandru.
  2. Iegūto masu (80g) pievieno tomātu biezenim (1 kg), uzvāra.
  3. Masu sapilda traukos un pasterizē 85 °C temperatūrā.
  4. Lieto mērču un sautējumu garšas uzlabošanai.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes