Aromātisks dārzeņu čili bez gaļas

Aromātisks dārzeņu čili bez gaļas Foto: kravdija.wordpress.com

Sastāvdaļas

  • 1 zaļais pipars
  • 2 - 3 kartupeļi
  • 3 mazi sīpoli
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 - 2 ķiploku daiviņas
  • 2 tējkarotes paprikas pulvera
  • 200 g dārzeņu buljona (no kubika)
  • 400 g konservētas pupiņas
  • 1 - 2 tomāti
  • 1 tējkarote bazilika
  • sāls
  • čili pipari

Pagatavošana

  1. Noskalo papriku un izņem sēklas.
  2. Nomizo kartupeļus un sīpolus.
  3. Tad visus dārzeņus sagriež nelielos kubiņos.
  4. Katliņā uzkarsē eļļu.
  5. Pieliek sagrieztos dārzeņus un maisot, vāra 5 - 6 minūtes.
  6. Pievieno sasmalcinātu ķiploku un paprikas pulveri.
  7. Uzber sadrupinātu buljona kubiku un pielej ūdeni.
  8. Vāra 5 - 7 minūtes.
  9. Pievieno pupiņas, sagrieztus tomātus un baziliku.
  10. Pieliek sāli un čili piparus pēc garšas.
  11. Ēdienu uzkarsē un pasniedz ar karstu maizi.

Padoms! Čili piparu pievieno nedaudz, lai ēdiens nekļūtu pārāk pikants.

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes