Armēņu lavašs ar sieru un vistas filejas gaļu

Armēņu lavašs ar sieru un vistas filejas gaļu Foto: Armēņu lavaš ar sieru un vistas filejas gaļu

Sastāvdaļas

  • 100 g jogurta (bez piedevām)
  • 1 gurķis
  • 3 daiviņas ķiploka
  • sāls pēc garšas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 vistas fileja
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • 1/2 sarkanā sīpola
  • 200 g Fetas siera
  • 50 g olīvu bez kauliņiem
  • 100 g ledus salātu
  • 2 armēņu lavaši

Pagatavošana

  1. Gurķi nomizo un sarīvē uz smalkas rīves, nospiež lieko sulu un liek traukā, pievieno sāli.
  2. Sasmalcina ķiploku un sajauc ar gurķi, pievieno jogurtu vai krējumu, samaisa.
  3. Pievieno olīveļļu un vēlreiz labi samaisa.
  4. Vistas fileju viegli izklapē, pārkaisa sāli un piparus pēc gaumes, un izcep uz pannas līdz tā gatava.
  5. Fileju atdzesē un sagriež plānās strēmelītēs.
  6. Vistas fileju var izcept jau iepriekš, tādā gadījumā būs vieglāk to sagriezt.
  7. Sīpolu sagriež gredzenos un gredzenus uz pusēm.
  8. Fetas sieru sagriež kubiņos vai salauž ar rokām. Sagriež olīvas un salātus.
  9. Lavašu apsmērē ar mērci, pa virsu liek salātus, vistas fileju, sīpolus, Fetas sieru un olīvas.
  10. Sarullē ruletē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes