Sastāvdaļas
- 1 kabacis
- 1 vistas fileja
- 1 tomāts
- 1/2 paprikas
- 1 neliels burkāns
- 1/2 sīpola
- sviests
- karijs
- sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- Kabaci pārgriež uz pusēm un izņem mīkstumu.
- Vistas fileju sagriež sīkos gabaliņos, cep sakarsētā pannā, kamēr gaļa kļūst zeltaina.
- Citā pannā apcep sīki sagrieztus dārzeņus - sākumā - sīpolu un burkānu, tad pievieno tomātu, papriku, kabača mīkstumu.
- Dārzeņiem jāizdala sula, cep tos, aptuveni 2-3 minūtes.
- Pilda kabaci - liek vistas gaļu, virsū - dārzeņu maisījumu.
- Pievieno sviesta gabaliņus, kariju, sāli.
- Pildītās kabača puses ietin folijā.
- Folijā ietītās kabača puses liek veidnē, cep sakarsētā krāsnī, 30-40 minūtes, kamēr gatavs.
- Pildītās kabača puses pasniedz, pārkaisītas ar zaļumiem, kopā ar ķiploku vai sinepju mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!