Ar šķiņķi un sieru pildīti kartupeļi

Ar šķiņķi un sieru pildīti kartupeļi Foto: Ar šķiņķi un sieru pildīti kartupeļi

Sastāvdaļas

 ● 6 kartupeļi
 ● 1 sīpols
 ● pētersīļi pēc garšas
 ● 150 g šķiņķa
 ● 1 ēdamkarote sviesta
 ● sāls pēc garšas
 ● malti melnie pipari pēc garšas
 ● malti čili pipari pēc garšas
 ● 50 g rīvēta cieta siera
 ● 1 ēdamkarote miltu
 ● 1 ola
 ● loki pēc garšas

Pagatavošana

    1. Kartupeļus kārtīgi nomazgā un izvāra ar visu mizu.
    2. Pētersīļus un lokus sakapā.
    3. Sīpolu un šķiņķi sagriež gabaliņos, apcep sviestā.
    4. Kartupeļiem novelk mizu.
    5. Apcepto šķiņķi un sīpolu samaisa ar pētersīļiem, lokiem un sieru.
    6. Kartupeļus pārgriež uz pusēm, izņem mīkstumu, mīkstumu sagriež gabaliņos.
    7. Sagriezto kartupeļu mīkstumu samaisa ar šķiņķa un siera maisījumu.
    8. Visu kārtīgi samaisa, pieber sāli un piparus pēc garšas.
    9. Kartupeļu pusītes piepilda ar pildījumu, pusītes saliek kopā, apviļā miltos, olā un atkal miltos.
    10. Pildītos kartupeļus fritē, kamēr tie kļūst zeltaini.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes