Sastāvdaļas
- 9 vistu kājiņas
- 2 lieli sīpoli
- 1 liels burkāns
- 350 g šampinjonu
- majonēze
- 1 ola
- saišķītis diļļu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Vistu kājiņām novelk ādu, izņem kaulus, atstājot pašu galiņu.
- Vistas gaļu samaļ.
- Sīpolus un burkānu sīki sagriež, cep zeltainus.
- Sēnes sagriež un cep uz lielas uguns.
- Ceptos sīpolus, burkānu un šampinjonus samaļ un pievieno maltajai vistas gaļai.
- Tāpat maltajai vistas gaļai pievieno jēlu olu, sāli, piparus, sakapātas dilles - visu kārtīgi samaisa.
- Masu pilda vistas kāju ādā, aizloka.
- Kājiņas noziež ar majonēzi, liek, ar augu eļļu ietaukotā veidnē, ar locījuma vietu uz leju.
- Cep 180°C temperatūrā, 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!