Sastāvdaļas
- 10 vidēji tomāti
- 400 g ceptas baravikas
- 2 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 sīpols
- 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
- 1 ola
- 1 ēdamkarote sviesta
- 1 saišķis diļļu
- sāls
Pagatavošana
- Kvadrītiņos sagrieztu sīpolu un sēnes apcep, beigās pievieno tomātu biezeni, atdzesē.
- Tomātus nomazgā, nogriež cepurītes, izdobj.
- Olu citi novāra un sakapā.
- Dilles sasmalcina.
- Skābam krējumam pieliek sāli un sagatavotos produktus.
- Salātus iepilda tomātos, piesedz ar tomāta cepurīti, pārkaisa ar sasmalcinātiem olu dzeltenumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!