Sastāvdaļas
- 4 nelieli kabači
- 4 ēdamkarotes kviešu miltu
- 150 g svaigu baraviku vai šampinjonu
- 2 sīpoli
- 50 g sviesta
- 1/2 glāzes skāba krējuma
- dilles
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kabačus nomizo, sagriež ripiņās, izņem no tiem sēklas un daļu mīkstuma, izveidojot tiem kausiņu formu.
- Vāra siltā ūdenī līdz pusgatavībai. Pēc tam izgāž uz sieta.
- Kad ūdens notecējis, kabačus piepilda ar sēņu pildījumu, apvārta miltos un izcep uz pannas.
- Pasniedz galdā pārkaisītus ar dillēm.
- Pildījuma pagatavošanai sēnes sagriež šķēlītēs, apcep un pieliek apceptu sīpolu, skābu krējumu un uzvāra.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!