Ar pākšu pupiņām un papriku pildīta vistas fileja

Ar pākšu pupiņām un papriku pildīta vistas fileja Foto: Ar pākšu pupiņām un papriku pildīta vistas fileja

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • 100 g zaļo pākšu pupiņu
  • 1/2 paprikas
  • 50 g Brinzas siera
  • sāls, garšvielas pēc garšas
  • olīveļļa

Pagatavošana

  1. Vistas fileju nomazgā, izņem kaulus, katrā filejā izdara garenisku iegriezumu.
  2. Zaļās pākšu pupiņas izvāra sālsūdenī, 7-10 minūtes, tad sagriež salmiņos.
  3. Vistas fileju apsāla, pievieno garšvielas, pilda ar Brinzas sieru, pākšu pupiņām un sagrieztu papriku.
  4. Filejas galus nostiprina ar koka iesmiņiem un notin ar pārtikas diegu.
  5. Pildīto fileju liek veidnē, kas izklāta ar olīveļļā noziestu foliju.
  6. Cep 190°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
  7. No izceptas vistas filejas izņem iesmiņus un pārtikas diegu, pirms pasniegšanas sagriež gabalos.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes