Sastāvdaļas
- 1 vistas fileja
- 100 g zaļo pākšu pupiņu
- 1/2 paprikas
- 50 g Brinzas siera
- sāls, garšvielas pēc garšas
- olīveļļa
Pagatavošana
- Vistas fileju nomazgā, izņem kaulus, katrā filejā izdara garenisku iegriezumu.
- Zaļās pākšu pupiņas izvāra sālsūdenī, 7-10 minūtes, tad sagriež salmiņos.
- Vistas fileju apsāla, pievieno garšvielas, pilda ar Brinzas sieru, pākšu pupiņām un sagrieztu papriku.
- Filejas galus nostiprina ar koka iesmiņiem un notin ar pārtikas diegu.
- Pildīto fileju liek veidnē, kas izklāta ar olīveļļā noziestu foliju.
- Cep 190°C temperatūrā, 25-30 minūtes.
- No izceptas vistas filejas izņem iesmiņus un pārtikas diegu, pirms pasniegšanas sagriež gabalos.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!