Sastāvdaļas
- 300 g liellopu gaļas
- 50 g sviesta
- 1 glāze buljona
- 4-5 skābēti gurķis
- 1/2 glāzes tomātu biezeņa
- 1 sīpols
- 5 kartupeļi
- 1 ķiploks
- sāls, pipari un zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Sīki sagrieztu jēlu gaļu apkaisa ar sāli un pipariem, viegli apcep sviestā.
- Aplej ar gaļas buljonu, pieliek saceptu sīpolu, tomātu biezeni un sautē, līdz gaļa gatava.
- Pēc tam pieliek šķēlītēs sagrieztus skābētus gurķus, saberztu ķiploku, ceptus kartupeļus un vara 15 minūtes.
- Pasniedz pārkaisītus ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!