Ar kāpostiem pildīti kartupeļi

Ar kāpostiem pildīti kartupeļi Foto: Ar kāpostiem pildīti kartupeļi

Sastāvdaļas

  • 8 kartupeļi
  • 200 g cūkgaļas
  • 1 paprika
  • 2 sīpoli
  • 500 g skābētu kāpostu
  • sāls
  • pipari
  • cukurs
  • 1 lauru lapa
  • 1 tējkarote kartupeļu cietes
  • 150 g skābā krējuma
  • siers
  • augu eļļa cepšanai
  • nedaudz lociņu

Pagatavošana

  1. Kartupeļus ar visu mizu izvāra sālsūdeni, nokāš.
  2. Gaļu sagriež mazos gabaliņos.
  3. Sīpolus sasmalcina, kopā ar gaļu sakarsēta augu eļļā apcep.
  4. Liek klāt nospiestus kāpostus, lauru lapu un mazos gabaliņos sagrieztu papriku, nedaudz apcep, pārkaisa sāli, cukuru un piparus.
  5. Visu pārlej 1/2 glāzi ūdens, sautē 25 - 30 minūtes.
  6. Kartupeļu cieti sajauc ar 2 ēdamkarotēm ūdens, iemaisa kāpostos, nedaudz vel pavāra.
  7. Izvārītus kartupeļus gareniski iegriež, paver un šķēlumu pilda ar kāpostiem,.
  8. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepeškrāsnī uz 10 minūtēm.
  9. Pārlej ar krējumu un pārkaisa ar sagrieztiem lociņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes