Sastāvdaļas
- 1 kg lielu kartupeļu
- 200 g cūkgaļas/liellopu maltās gaļas
- 1 sīpols
- 300 g saldētu dārzeņu maisījuma
- 100-150 g vistas gaļas
- 100 g siera
- majonēzes
Pagatavošana
- Kartupeļus nomizo,izdobj ar nazi vidu, vertikāli liek apaļā veidnē.
- Sīpolu sakapā, samaisa ar malto gaļu, pieber sāli, piparus, pievieno ēdamkaroti majonēzes un ēdamkaroti eļļas.
- No maltās gaļas masas veido bumbiņas, liek kartupeļos.
- Saldētos dārzeņus atsaldē, samaisa ar kartupeļu mīkstumu, pievieno 2 ēdamkarotes majonēzes, 1 ēdamkaroti eļļas, pieber sāli, piparus.
- Dārzeņu masu pilda kartupeļos.
- Cep 180°C temperatūrā, 50 minūtes.
- Izņem, pārkaisa ar rīvētu sieru, turpina cept 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!