Ananāsu uzlējums vielmaiņas aktivizēšanai

Ananāsu uzlējums vielmaiņas aktivizēšanai Foto: jenskie-hitrosti.ru

Sastāvdaļas

● 1 liels, nogatavojies ananāss
● 1/2 l degvīna

Pagatavošana

  1. Ananāsu kārtīgi, ar birstīti nomazgā, lai miza būtu tīra.
  2. Nogriež lapas un pašu apakšu - ananāsu samaļ ar visu mizu virtuves kombainā vai gaļas maļamajā mašīnā.
  3. Iegūtajai masai pielej degvīnu, hermētiski aiztaisa un liek ledusskapī uz nedēļu.
  4. Uzlējumu lieto pa vienai ēdamkarotei 15 minūtes pirms ēšanas.
  5. Ja vēlas, lai vielmaiņa vēl vairāk aktivizētos, lieto vēl vienu ēdamkaroti uz nakti.
  6. Ja esat ēduši izteikti treknu ēdienu, tad lietojiet vēl vienu ēdamkaroti uzlējuma.
  7. Uzlējuma šādā proporcijā pietiek mēnesim.

 

Ananāss satur bromelaīnu - Bromelaīns attīra organismu no šlakvielām un toksīniem, uzlabo gremošanas procesus, traucē tauku uzkrāšanos, bremzē tauku infiltrāciju aknās un paātrina tauku pārvēršanos enerģijā.

  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes