Sastāvdaļas
- 1 svaigs ananāss
- 125 g Rikottas siera
- 2 ēdamkarotes jogurta
- 1 ola
- 2,5 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu
- 1 ēdamkarote pilngraudu miltu (var arī parastos)
- 1 tējkarote cukura
- 1 tējkarote vaniļas esences
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- sviests formas iesmērēšanai
- šķipsniņa sāls
Pagatavošana
- Olu saputo ar sāli, jo gaisīgāk, jo labāk.
- Pievieno Rikottas sieru un jogurtu, kārtīgi saputo.
- Pievieno miltus, 2 ēdamkarotes kokosriekstu skaidiņu, cukuru, cepamo pulveri, vaniļas esenci un kārtīgi samaisa.
- Cepamo formu iesmērē ar sviestu.
- Sagriež ananāsa mīkstumu un liek formas apakšā.
- Pa virsu liek siera masu, rotā ar ananāsa gabaliņiem un kokosriekstu skaidiņām.
- Cep 180°C temperatūrā 18 - 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!