Sastāvdaļas
- 2 olas
- 1 glāze alus
- 1 glāze piena
- 1 glāze miltu
- 2 ēdamkarotes cukura
- 1/2 tējkarotes sodas
- sāls pēc garšas
- 4 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana
- Olas sakuļ, pieber sāli, pastāvīgi maisot, pievieno alu un pienu.
- Pakāpeniski pievieno miltus, kamēr mīkla sabiezē.
- Pievieno cukuru, augu eļļu, sodu - mīkla būs diezgan šķidra, bet miltus vairāk pievienot nevajag.
- Pankūkas sanāks plānas un kraukšķīgas, ja mīkla būs šķidrāka.
- Uz sakarsētas pannas lej divas karotes mīklas, cep dažas minūtes no abām pusēm.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!