Sastāvdaļas
- 40 ml Bacardi Black rums
- 20 ml Aperol aperatīvs
- 10 ml Monin Pink Grapefruit
- 10 ml ingvera sīrups
- 5 ml granātābolu mērce
- 150 ml dzērveņu sula
Pagatavošana
Salejiet kopā sastāvdaļas, samaisiet un uzkarsējiet. Lejiet krūzē, dekorējot ar kaltētu apelsīna šķēlīti.
Bārmeņa padoms:
Izvēlieties trauku no karstuma izturīga stikla vai cita materiāla, lai izvairītos no trauka saplišanas un būtu ērti turēt karstu rokās. Savukārt, lai dzērieni ilgāk turētos silti, pirms tam uzsildiet krūzi – pavisam vienkārši un aizņems tikai minūti jūsu laika:
- kamēr gatavojiet kokteili, uzsildiet ūdeni un ielejiet krūzē, lai uzkarst;
- piepildiet krūzi ar ūdeni un ielieciet uz 20-30 sekundēm mikroviļņu krāsnī;
- vienkāršākais variants – sasildiet krūzi, aplejot to ar karstu ūdeni.
Autors Lindards Grundmanis, Skyline Bar
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!