Aliču ievārījums ar āboliem un banāniem

Aliču ievārījums ar āboliem un banāniem Foto: Aliču ievārījums ar āboliem un banāniem

Sastāvdaļas

  • aliči
  • āboli
  • banāni
  • ievārījuma cukurs

Pagatavošana

  1. Ja aliču ir daudz, arī ābolus un banānus ņem vairāk.
  2. Ja aliču ir daudz arī cukuru vajag vairāk, bet skatieties pēc garšas - ja garšo salds ievārījums - cukurs vairāk, ja nē - mazāk.
  3. Aličiem izņem kauliņus, āboliem izgriež serdes, ja vēlas, nomizo, banāniem noņem mizu.
  4. Ābolus, banānus sagriež.
  5. Visu liek katlā, vāra uz lēnas uguns, pieber cukuru, izmaisa, turpina vārīt, kamēr āboli savārījušies.
Gatavu ievārījumu atdzesē, lej tīrās burkās, aizvāko un uzglabā vēsā vietā. Jo vairāk pieliksiet banānus, jo izteiktāka banānu garša būs.
 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 
... reizes
    



Šodien skatītākās receptes