„Aleksandra” augļu torte

„Aleksandra” augļu torte Foto: „Aleksandra” augļu torte

Sastāvdaļas

  • 400 g cukura
  • 600 g sviesta
  • 800 g miltu
  • 1/4 glāzes ūdens
  • 1 ola
  • 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • garšvielas pēc izvēles
  • augļu ievārījums (pēc izvēles)
  • veseli augļi (vārīšanai cukur ūdenī)
  • 1 paciņa sausā želeja

Pagatavošana

  1. Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pieliek olu, pielej aukstu ūdeni, piesijā miltus, sajauc ar cepamo pulveri un kartupeļu cieti.
  2. Cep biskvītu 3 kārtās formā.
  3. Pilda ar augļu ievārījumu.
  4. Virspusi pārliek ar veseliem, cukur ūdenī vārītiem augļiem.
  5. Torti pārklāj ar želeju.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes