Sastāvdaļas
- 400 g cukura
- 600 g sviesta
- 800 g miltu
- 1/4 glāzes ūdens
- 1 ola
- 2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- garšvielas pēc izvēles
- augļu ievārījums (pēc izvēles)
- veseli augļi (vārīšanai cukur ūdenī)
- 1 paciņa sausā želeja
Pagatavošana
- Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pieliek olu, pielej aukstu ūdeni, piesijā miltus, sajauc ar cepamo pulveri un kartupeļu cieti.
- Cep biskvītu 3 kārtās formā.
- Pilda ar augļu ievārījumu.
- Virspusi pārliek ar veseliem, cukur ūdenī vārītiem augļiem.
- Torti pārklāj ar želeju.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!