Ābolu un griķu miltu pankūkas

Ābolu un griķu miltu pankūkas Foto: Ābolu un griķu miltu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 300 g mizotu saldskābu ābolu
  • 500 ml piena
  • 200 g kviešu miltu
  • 50 g griķu miltu
  • 2 - 3 ēdamkarotes cukura
  • 2 olas
  • 1 tējkarote sodas bez kaudzītes
  • augu eļļa cepšanai
  • sāls šķipsniņa

Pagatavošana

  1. Nomizotus ābolus sarīvē uz rupjās rīves, pakāpeniski pievieno miltus, sodu, cukuru, sali, olas.
  2. Iejauc vienmērīgu mīklu.
  3. Mīlai atļauj 30 minūtes uzriezt.
  4. Cep nelielas pankūkas karstā eļļā no abām pusēm zeltaini brūnas.
  5. Pasniedz ar krējumu, brūkleņu vai ābolu ievārījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes