Ābolu strūdele svētku galdam

Ābolu strūdele svētku galdam Foto: Ābolu strūdele svētku galdam

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums kārtainās rauga mīklas
  • 50 g sviesta
  • 700 g ābolu
  • kanēlis
  • 150 g cukura
  • 50 g rozīņu
  • 1 ola

Pagatavošana

  1. Mīklas plāksnes atlaidina istabas temperatūrā.
  2. Ābolus nomizo, izņem serdi un sagriež gabaliņos, pieber rozīnes, cukuru, kanēli un samaisa.
  3. Uz pannas izklāj cepampapīru. Izrullē mīklu, pārsmērē ar mīkstu sviestu.
  4. Uz mīklas vienā malā liek ābolu masu, tad aizrullē ciet. Apsmērē ar olu un cep sakarsēta cepeškrāsnī 200°C 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes