Ābolu šķēlītes mīklā īru gaumē

Sastāvdaļas

  • 4 āboli
  • 140 g miltu
  • 1 ola
  • 1/4 tējkarotes sāls
  • 180 ml piena
  • eļļā cepšanai
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Traukā ieber miltus, sāli,pievieno olu un pienu. 
  2. Visu rūpīgi samaisa.
  3. Mīklai ļauj pastāvēt vienu stundu istabas temperatūrā.
  4. Ābolus nomazgā, nomizo, izņem serdi, sagriež šķēlītes.
  5. Ābolu šķēlītes iemērc sagatavotā miklā.
  6. Ābolu šķēlītes liek sakarsētā eļļā cepties, līdz tie kļūst zeltaini brūni.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar cukuru.

Recepti piedāvā: videovirtuve.lv

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes