Ābolu sacepums ar kraukšķīgu garoziņu

Ābolu sacepums ar kraukšķīgu garoziņu Foto: Ābolu sacepums ar kraukšķīgu garoziņu

Sastāvdaļas

 ● 2 glāzes pilngraudu miltu
 ● 10 g cepamā pulvera
 ● šķipsniņa sāls
 ● 3 ēdamkarotes cukura
 ● vaniļa
 ● 3 ēdamkarotes liesa margarīna
 ● 100 ml piena
 ● 50 ml ābolu sulas
Pildījumam:
 ● 2 vidēja lieluma āboli
 ● malts kanēlis
 ● 2-3 ēdamkarotes cukura
 ● 2 ēdamkarotes citrona sulas
 ● 1/2 citrona miziņas
 ● mazliet piena

Pagatavošana

  1. Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
  2. Gatavo mīklu - samaisa visas sausās sastāvdaļas, pievieno margarīnu, ar dakšiņu samīca.
  3. Pielej pienu, samaisa, pielej ābolu sulu.
  4. Mīklu izrullē 1 cm biezumā, uzkaisa kanēli, mazliet cukura.
  5. Izkārto sarīvētus ābolus, uzlej citrona sulu un rīvētu citrona miziņu, satin ruleti.
  6. Ruleti sagriež 3 cm biezās šķēlēs, liek ietaukotā veidnē, aprasina ar pienu un uzber mazliet cukura.
  7. Cep 20 minūtes.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes