Sastāvdaļas
- 2 glāzes pilngraudu miltu
- 10 g cepamā pulvera
- šķipsniņa sāls
- 3 ēdamkarotes cukura
- vaniļa
- 3 ēdamkarotes liesa margarīna
- 100 ml piena
- 50 ml ābolu sulas
Pildījumam:
- 2 vidēja lieluma āboli
- malts kanēlis
- 2-3 ēdamkarotes cukura
- 2 ēdamkarotes citrona sulas
- 1/2 citrona miziņas
- mazliet piena
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 200°C temperatūrai.
- Gatavo mīklu - samaisa visas sausās sastāvdaļas, pievieno margarīnu, ar dakšiņu samīca.
- Pielej pienu, samaisa, pielej ābolu sulu.
- Mīklu izrullē 1 cm biezumā, uzkaisa kanēli, mazliet cukura.
- Izkārto sarīvētus ābolus, uzlej citrona sulu un rīvētu citrona miziņu, satin ruleti.
- Ruleti sagriež 3 cm biezās šķēlēs, liek ietaukotā veidnē, aprasina ar pienu un uzber mazliet cukura.
- Cep 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!