Ābolu plācenīši

Ābolu plācenīši Foto: qualityrecipes.tumblr.com

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 200 g miltu
  • 2 tējkarotes cukura
  • šķipsniņa sāls
  • 4 āboli
  • eļļa cepšanai
  • 200 ml ūdens

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumus ar cukuru un sāli saputo.
  2. Pievienojot ūdeni un miltus, sajauc pabiezu mīklu.
  3. Mīklā iecilā saputotus olu baltumus.
  4. Āboliem izdur serdes un sagriež ripās.
  5. Katru ripu apmērcē biezajā mīklā un sakarsētā eļļā apgrozot izcep.
  6. Eļļas vajadzīgs tik daudz, lai pilnībā apņemtu plācenīšus.
  7. Pasniedzot pārlej ar ar ievārījumu, krējumu vai medu.
  
  
  
recepte skatīta ... reizes



Šodien skatītākās receptes