Ābolu pīrāgs, neizmantojot olas

Ābolu pīrāgs, neizmantojot olas Foto: Ābolu pīrāgs, neizmantojot olas

Sastāvdaļas

  • 1 tase miltu
  • 1 glāze mannā
  • 1 glāze cukura
  • 1 glāze kefīra
  • 1/2 glāzes izkausēta sviesta vai augu eļļas
  • sāls
  • 1 tējkarote sodas
  • vanilīns
  • 3-5 skābi āboli

Pagatavošana

  1. Ābolus sagriež diezgan lielos gabalos, serdes izņem.
  2. Sagrieztos ābolus ber, ar sviestu ietaukotā veidnē.
  3. Izsijātus miltus samaisa ar visām sausajām sastāvdaļām, pielej šķidrās sastāvdaļas, kārtīgi samaisa.
  4. Mīklai jābūt pietiekoši šķidrai, mīklu pārlej āboliem.
  5. Cep 200°C temperatūrā, aptuveni 30 minūtes. 
  6. Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu - ja sauss - gatavs!

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes