Sastāvdaļas
- 1 tase miltu
- 1 glāze mannā
- 1 glāze cukura
- 1 glāze kefīra
- 1/2 glāzes izkausēta sviesta vai augu eļļas
- sāls
- 1 tējkarote sodas
- vanilīns
- 3-5 skābi āboli
Pagatavošana
- Ābolus sagriež diezgan lielos gabalos, serdes izņem.
- Sagrieztos ābolus ber, ar sviestu ietaukotā veidnē.
- Izsijātus miltus samaisa ar visām sausajām sastāvdaļām, pielej šķidrās sastāvdaļas, kārtīgi samaisa.
- Mīklai jābūt pietiekoši šķidrai, mīklu pārlej āboliem.
- Cep 200°C temperatūrā, aptuveni 30 minūtes.
- Gatavību pārbauda ar koka iesmiņu - ja sauss - gatavs!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!