Ābolu pankūkas

Ābolu pankūkas Foto: Ābolu pankūkas

Sastāvdaļas

  • 4 lieli āboli
  • cukurs 3 ēdamkarotes
  • milti
  • vaniļa
  • soda uz naža galiņa
  • divas olas
  • šķipsna sāls
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Nomazgājam ābolus.
  2. Nomizojam , un sarīvējam uz rupjās rīves vai sasmalcinām ar blenderi.
  3. Sajauc cukuru un olas. Tālāk, pievienojam vaniļas cukuru un sodu ar miltiem.
  4. Miltus jāpievieno pakāpeniski, tādējādi mīklu novedot līdz bieza krējuma konsekvencei.
  5. Uzsildām pannu, bet ne pārāk daudz. Pankūkām nevajadzētu piedegt, un tām labi jāizcepas cauri.
  6. Cepama sviestā vai augu eļļā mazās pankūkas (mīklu var likt ar ēdamkaroti).
  7. Pasniedzat karstās ābolu pankūkas ar medu, pārkaisītas ar pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes