Ābolu kūka

Ābolu kūka Foto: Ābolu kūka

Sastāvdaļas

  • 100 g margarīna vai sviesta
  • 175 g cukura
  • 1 ola
  • 130 g kviešu miltu
  • 6-8 āboli

Pagatavošana

  1. Saputo taukvielas ar cukuru.
  2. Pievieno olu un miltus. Labi samaisa.
  3. Ābolus nomizo un sagriež šķēlītēs.
  4. Viegli ietauko cepamo  formu.
  5. Cepamās formas apakšējā kārtā liek ābolu šķēlītes.
  6. Sadrupina mīklu uz ābolu šķēlītēm.
  7. Ābolkūku cep cepeškrāsns apakšējā nodalījumā 200°C temperatūrai 20-25 minūtes.
  8. Kūku pasniedz ar putukrējumu, skābo krējumu vai vaniļas mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes