Ābolu kronīši

Ābolu kronīši Foto: Ābolu kronīši

Sastāvdaļas

  • 200 g miltu
  • 1/2 glāzes piena
  • 2-3 olas
  • 1 ēdamkarote cukura
  • 300 ābolu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Olas sakuļ, pielej pienu, piesijā miltus, pieliek nedaudz sāls un visu sakuļ.
  2. Noliek vēsā vietā uz 20 minūtēm.
  3. Ābolus nomizo, izņem serdes, sagriež ripiņās.
  4. Ābolu ripiņas apziež ar mīklu, liek taukos un vāra, līdz tās top iedzeltenas.
  5. Gatavas pārkaisa ar pūdercukuru. Pasniedz ar pienu.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes